Vipps-dagen i Hønefoss

2,4 millioner nordmenn har tatt i bruk mobilbetalingstjenesten. I vinter ble Hønefoss Sparebank og SpareBank 1 Ringerike Hadeland og mer enn hundre andre banker over hele landet med på Vipps-laget.

- Vipps har blitt eneren på vennebetaling, og har på kort tid rullet ut betalingsløsninger både på mobilen, på nett og i fysiske butikker. Nå tas tjenesten ett steg videre. Med VippsGO vil lag og foreninger, butikker og bedrifter få muligheten til å selge varer og tjenester gjennom mobiltelefonen. Ringeriksdistriktets handels- og tjenestenæring blir invitert inn i en digital tidsalder.

Norgesrekord i å etablere digitale butikker

Lørdag 13. mai skal vi lære butikker, bedrifter, foreninger og lag om VippsGO. Dette er en nasjonal satsning som vil foregå i 99 byer og tettsteder. Her på Ringerike inviterer vi til stand på Søndre Torv, og alle som ønsker å selge varer og tjenester via mobiltelefonen er velkommen.
Vi registrerer stor interesse for VippsGO – både fra butikker og fra forbrukere.

Digitaliserer handel- og tjenestenæring

Når en butikk, frisørsalong eller restaurant oppretter mobilbutikk i VippsGO, kan kundene velge produkter og betale direkte via mobiltelefonen. Forbrukerne får se bilder og informasjon om produktene, før de sender en betalingsforespørsel til butikken. Så snart butikken registrerer forespørselen, er handelen gjennomført.

– Med VippsGO tar vi den norske handels- og tjenestenæringen inn i en digital fremtid. Det er lett for alle å bli med, og det gjør det lettere og raskere for kunden å betale for tjenestene eller varene de måtte ønske.
I praksis betyr det at mobilen blir det nye kasseapparatet, der hverken kort eller kontanter er nødvendig.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:            

Anders Todal Hønefoss Sparebank  485 12492
Dag Engen  SpareBank 1 Ringerike Hadeland  415 68668